ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

سفر مقام ارشد کره شمالی به روسیه

سفر مقام ارشد کره شمالی به روسیه سفارت روسیه در پیونگ‌یانگ اعلام کرد که وزیر خارجه کره شمالی به‌زودی به روسیه سفر خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۵ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 16
کد خبر: ۲۵۷۴۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، سفارت روسیه در پیونگ‌یانگ با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که «چوئه سون هوی» وزیر خارجه کره شمالی در دیداری دو روزه (۲۸ تا ۳۰ شهریور) و برای شرکت در «مجمع زنان اوراسیا» به سن‌پترزبورگ سفر خواهد کرد.

 

در این بیانیه آمده که وزیر خارجه کره شمالی در مجمع زنان اوراسیا سخنرانی و در بحث‌ها مشارکت خواهد کرد.

 

«سرگئی شویگو» دبیر شورای امنیت ملی روسیه روز شنبه با «کیم جونگ‌اون» رهبر کره شمالی دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

خبرگزاری دولتی کره شمالی با انتشار خبر دیدار کیم و شویگو اعلام کرد که کیم جونگ‌اون در این دیدار از عزم جدی پیونگ یانگ در گسترش مناسبات دو جانبه در چارچوب پیمان نامه شراکت راهبردی خبر داد.

 

دیدار این مقام بلندپایه امنیتی روسیه با رهبر کره شمالی در شرایطی رخ می‌دهد که آمریکا و متحدانش مدام تکرار می‌کنند که کره شمالی در جنگ اوکراین به روسیه کمک می‌کند و مهمات و موشک‌های بالستیک در اختیار مسکو قرار می‌دهد.

 

روسیه و کره شمالی بارها این اتهام انتقال تسلیحات نظامی از پیونگ‌یانگ به مسکو را تکذیب کردند، اما بر همکاری‌های نظامی بین دو کشور تأکید می‌کنند.

 

خبرگزاری ریانووستی روسیه به نقل از بیانیه شورای امنیت ملی این کشور نوشت: به عنوان بخشی از گفت‌وگوهای راهبردی جاری بین دو کشور، تبادل نظرها و دیدگاه‌ها درباره طیف وسیعی از مسائل دوجانبه و بین‌المللی بین مقامات دو کشور انجام شد.:»

 

در این بیانیه همچنین آمده است که این دیدارها در «فضای فوق‌العاده قابل اعتماد و دوستانه» برگزار شد و نقش مهمی در اجرای توافق‌های حاصل شده بین پوتین و کیم در نشست سه ماه پیش خواهد داشت./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار